субота, 27. јул 2019.

SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA! Luna se već PONAŠA kao BAHATA DIVA!

Nakon izlaska iz Zadruge, Luna Đogani je krenula u izgradnju karijere pevačice. Ona je odmah počela da radi na novim pesmama, a juče je održano snimanje njenog prvog spota.






https://www.instagram.com/p/B0Z1NWJIXzh/?utm_source=ig_embed

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun odevne komninacije koju je izabrala za snimanje spota. Naravno, kao i uve mišljenja su različita od onih koji je podržavaju, do sarkastičnih i podrugljivih komentara.

Marko Miljković je nakon skandalnozne emisije u kojoj je učestvovao, a u kojoj se posvađao sa Lepim Mićom, gađao ga flašom, a potom napustio emisiju, otišao pravo na snimanje spota.

https://www.instagram.com/p/B0Zop5uo02J/?utm_source=ig_embed

Odah je obajvio snimak sa seta, gde se vidi Luna Đogani u trenutku kada je njen frizer sređuje za snimanje. Ono što je nama zapalo za oko je njen nastup van kamera. Naime, telefon joj je zazvonio, a ona je besno i sa grimasom na licu odmahnula i negodovala što joj telefon zvoni. Kada su joj rekli da je zove "tata" ona je rekla da se neko drugi javi, odmahujući rukama kao uobražena diva.

https://www.instagram.com/p/B0ZMwruIUMC/?utm_source=ig_embed

- Adame, tata je neka se neko javi - naredila je.

Podsećamo da se ona slično ponašala i u Zadruzi, kada se derala na Adama Đoganija i Lazara Jeremića, jer nisu uvežbali koreografiju onako kako je to ona zamislila, pa je sebi dala pravo da ih vređa i da zbog toga histeriše.

 

#DIVA #LunaĐogani #SnimanjeSpota #Zadruga #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар