субота, 29. јун 2019.

Recept dana: Jagnjeća kapama

Jagnjeća kapama je pravi gurmaski specijalitet!




Kako bi se jagnjeća kapama našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:



  • 1 kg jagnjećeg mesa

  • 1 dl ulja

  • 3 veze mladog luka

  • 1 kg spanaća

  • 0,5 l mleka

  • beli luk

  • kiselo mleko

Priprema:

Jagnjeće meso isečeno na krupnije komade, propržite na ulju.

Dodajte seckani mladi luk i dinstajte.

Kada je meso skoro gotovo, dodajte spanać i mleko, pa kuvajte dok se ne zgusne.

Posolite, pobiberite i dodajte beli luk po ukusu.

Kapamu služite sa kiselim mlekom.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Budoar

 



#JagnjećaKapama #Kuhinja #PredlogZaRučak #RECEPTDANA #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар