понедељак, 24. јун 2019.

Ipak nečega ima među njima??

Pevačica Lady Gaga i Bredli Kuper ponovo u žiži javnosti zbog svog potencijalnog nastavka "švaleracije".


U javnost su dospele informacije kako poznata pevačica Lady Gaga i zvezda filma "A star is born" Bredli Kuper planiraju zajedno da posete Škotsku povodom festivala Glastonberi na kom je par nastupao i u proslavljenom filmu.

Za ovu vest se saznalo tako što je jedna škotska voditeljka u svojoj emisiji izjavila da treba da ugosti slavnog glumca koji će otpevati pesmu ili dve sa Lady Gagom, ali da je to još uvek tajna.

Njihovo potencijalno gostovanje u Škotskoj posebno je obradovalo njihove fanove koji već uveliko komentarišu kako povod njihovog dolaska nije samo festival, već i želja da provedu više vremena zajedno.

Podsećamo da se glumac rastao od ruske manekenke Irine Šajk, sa kojom ima ćerkicu, a kao glavni razlog je navodno zbližavanje Kupera sa Lady Gagom.



[caption id="attachment_118622" align="aligncenter" width="500"]Ipak nečega ima među njima?? This image released by NBC shows Bradley Cooper, left, and Lady Gaga presenting the award for best actor in a TV comedy series at the 76th Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 6, 2019, in Beverly Hills, Calif. (Paul Drinkwater/NBC via AP)[/caption]




#BredliKuper #LadyGaga #Veza #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар