понедељак, 27. мај 2019.

Paparazzo hot! Gola Jovana u čokoladi! (FOTO)

Folk zvezda Jovana Tipšin pobegla je na nekoliko dana iz Beograda i uživala je spa centru i masažama hotela nadomag Forras u Segedinu.






Pored specijalnog tretmana ishrane spremljenog od vrhunskog i nagrađivanog šefa kuhinje, pevačica je imala i aktivni odmor. Nije odolela masažnim bazenima punjenim lekovitom vodom, saunama, fitnes centru, ali i velikim toboganima.

- Uvek je pravo vreme za bazene i saune, a još ako vas stave u predsednički apartman sa đakuzijem, ugođaj je potpun. Kad god mogu, potrudim se da negujem dete koje nosim u sebi i da uživam u dečijim avanturama, kao što su npr tobogani - rekla je pevačica.

Naš paparazzo koji je bio na zadatku ulovio je Jovanu dok je bila prepuštene čokoladnoj masaži. Maser je rukama šarao po golom telu naše zgodne pevačice, a ona je uživala u njegovom umeću, te nije ni primetila da naš fotograf vreba iz ugla.

Paparazzo hot! Gola Jovana u čokoladi!

Povod za beg u Forras je premijera 3 nova singla i promocije best off albuma koji izlazi sredinom sledećeg meseca kada će Jovana napraviti veliku promociju.

#ČOKOLADA #JovanaTipsin #Masaza #Segedin #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар