петак, 31. мај 2019.

Ništa od pomirenja Karleuše i fudbalera!

Jelena Karleuša nije se pojavila na suđenju sa fudbalerom, preko advokata poručila da ne želi pomirenje.







Pevačica Jelena Karleuša nije se danas pojavila u Prvom osnovnom sudu, gde se protiv nje vodi proces po tužbi Ognjena Vranješa.

"Okrivljena je obaveštena od strane policije i nije se pojavila, samim time stvoreni su uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Ognjen ne želi da se miri, i njen branilac je rekao da ona ne želi pomirenje," rekli su advokati fudbalera novinarima.

"Moraće da dođe na glavni pretres, osim ukoliko ne opravda izostanak, ali ne može da u nedogled opravdava odsustvo. Ovo je taktiziranje i odugovlačenje. Postoje mere za obezbeđivanje prisustva okrivljenog, poziv, pa naredna za privođenje, i najteže - određivanje pritvora. Ne verujemo da će do toga doći," rekli su Ognjenovi advokati.

Sledeće suđenje zakazano je za 4. jul u 14 časova.

Vranješ je došao na sud, i nije želeo da daje izjave. Na pitanje da li dolazi Jelena, kratko je odgovorio "pitajte nju".

Ognjen je Jelenu tužio za povredu ugleda i časti nakon skandala koji je prodrmao region. Udata pevačica je navodno slala fudbaleru svoje obnažene fotografije, a nakon njihovog objavljivanja, Jelena je na Facebooku objavila "otvoreno pismo" u kojem je raspalila po fudbaleru.

Vranješ je tada protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvredila otvorenim pismom na Facebooku.


(mondo)



#JelenaKarleusa #OgnjenVranješ #Suđenje #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар