четвртак, 30. мај 2019.

Najavljena serija i drugi deo filma "Južni vetar"

Snimanje televizijske serije "Južni vetar", reditelja, producenta i koscenariste Miloša Avramovića, počelo je pre nekoliko nedelja.






Ovo ostvarenje je, pored drugog dela filma, jedan od segmenata istoimenog projekta, rekao je juče na konferenciji za novinare u RTS-u Marko Novaković, urednik serije. On je naglasio da je "Južni vetar" vratio publiku u bioskope, budući da je priču o borbi između dobra i zla, u Srbiji i regionu pogledalo čak milion ljudi. Film je prikazan čak i u Najrobiju!

Avramović je otkrio da se film "Južni vetar 2" i serija od 14 epizoda, koje realizuju RTS i produkcijska kuća "Režim", snimaju na različitim lokacijama kod nas, u Crnoj Gori i Italiji.

- Želimo da seriju podignemo na viši nivo u odnosu na prvi deo filma. Prvi put imaćemo priliku da u istoj godini gledamo dva potpuno različita projekta, koje će vezivati zajednička linija priče - kaže reditelj.

Miloš Biković, koji igra glavnog junaka Petra Maraša, istakao je da se oko ove akcione sage okupila uigrana ekipa.

- Napredovali smo u produkcijskom, rediteljskom i glumačkom pogledu. Snimali smo neke scene i u Zabeli. Pored rada na nastavku projekta, produkcijska kuća "Režim" paralelno pokreće i humanitarnu fondaciju pod nazivom "Sačuvajmo osmeh". Autorska i glumačka ekipa će, zajedno sa sponzorima i partnerima, prikupljati novac za obnovu i pomoć Klinici za dečju onkologiju u Beogradu - naglasio je glumac.

Jedan od retkih ženskih likova u seriji i filmu, Sofiju, tumači glumica Jovana Stojiljković, koja je rekla da se dobro snalazi u ulozi majke i da joj snimanje serije deluje kao snimanje filma.

Glumac Miodrag Radonjić je otkrio da će se njegova uloga razvijati u ekstremnom pravcu, dodavši da će jedna od rola u seriji biti poverena Paskvaleu Espozitu, italijanskom glumcu, našim gledaocima poznatom iz "Gomore", serije o najokrutnijoj mafiji na svetu.

Nastavak FILMA koji svi željno iščekujemo! (FOTO) Pogledajte ekskluzivne fotke sa snimanja serije "Južni vetar!"STIŽE I VUK KOSTIĆ

SCENARISTI Miloš Avramović i Petar Mihajlović doneće nam u 2020. godini neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote, a glumačkoj ekipi koju čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Dragan Bjelogrlić, pridružiće se i Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, Dragan Marijanović. Snimanje serije i filma trajaće do kraja godine, a 2020. biće premijera filma u Beogradu i TV serije koja će biti emitovana u udarnom terminu na Javnom servisu.

(novosti.rs)



#Film #JUZNIVETAR #MilošAvramović #NastavakFilma #Serija #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар