петак, 31. мај 2019.

JAMI: BEZ OBZIRA NA PROZIVKE, NE MOGU DA SE NALJUTIM NA DARU BUBAMARU?!

Pevačica Jasna Milenković Jami bila je u gostima kod Nenada Škundrića koji ima svoju radijsku emisiju "SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM" na radio stanicama "VIBE" i "COOL" u sklopu kompanije TOPMEDIE.





Kao i svaki gost u ovoj emisiji i ona je odgovarala na mnoga provokativna pitanja, a jedno od njih je bilo i pitanje koje je vezano za nedavni komentar Dare Bubamare kada je pesma M.I.L.F. u pitanju, rekavši da je nikad nije čula, međutim Jami je sve iznenadila odgovorom:



- Zaista mislim da Dara nema ništa lično protiv mene. Kad god se sretnemo, to je super sve. Ali za medije moraš da "kuvaš". Moraš malo da izgovoriš i šta ne treba, da malo digneš prašinu. Ja ne mogu da se naljutim na Daru. Sećam se kada sam je prvi put videla, ona je bila jedan zvrkić, sa kikicama, slatka, gde da se naljutim na nju, ne ide, majke mi, smešno bi bilo.


Ono što je isto zanimljivo, emisija je trajala skoro tri sata, bez obzira što je predviđeno da svaka emisija traje sat vremena. Zašto je to tako, želeli smo da čujemo komentar i od Škundrića:


- To je bio samo neki okvirni dogovor. S obzirom na to da sam i autor i voditelj iste, imam tu slobodu da u zavisnosti od priče, zanimljivih tema, i drugih stvari, produžim emisiju koliko ja želim. Moja smena je do 23h, tako da ne bi bio problem da je trajala i do kraja mog radnog vremena. Jami je fantastična osoba, koja je došla u našu kompaniju čak više od sat vremena ranije. Pričali smo neobavezno, šalili se i kada je počela emisija samo smo nastavili u tom dobrom raspoloženju i šteta bi bilo to prekinuti, samo zato jer kao mora da traje emisija sat vremena. Ne opterećujem se previše trajanjem ukoliko mi gost pruži pozitivnu energiju, a Jami to svakako jeste. Šteta što ne postoje kamere u našem radijskom studiju, videli bi koliko je Jami uživala i đuskala uz skoro svaku pesmu. Iskreno, bio sam veoma srećan kada mi je rekla "Nemam uopšte utisak da sam u emisiji, već kao da sam došla kod nekog drugara kog nisam dugo videla. Meni je ovde super i svi ste jako pozitivni. Ovo mi dođe kao odmor posle napornog dana". Prijatno sam iznenađen ovom ženom, s obzirom da je nikada ranije nisam video, samim tim ni upoznao, ali kada sam je sačekao ispred studija, zagrlili smo se kao da se poznajemo godinama. Jami je zaista super i već sad dogovaramo sledeće gostovanje koje će biti potpuno drugačije, gde će pričati ekskluzivno o nekim stvarima o kojima je ćutala godinama. Privilegovan sam što je odlučila da to ispriča baš u mojoj emisiji, jer me je prvi put videla, a ima mogućnost da to uradi u mnogim drugim i radijskim i televizijskim emisijama, ali se ipak odlučila za moju. 



#DaraBubamara #Jami #NenadŠkundrić #SVEPOSPISKUSAŠKUNDRIĆEM #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар