понедељак, 27. мај 2019.

Džez pevačica izdala knjigu!

Džez pevačica Sofija Knežević je upravo izdala svoju prvu knjigu, koja se bavi tehnikom disanja za pevače, glumce i govornike.




Knjiga je dostupna na njenom sajtu www.sofijazz.com i može se naći na Srpskom i Engleskom jeziku.





Ova knjiga je elokventni vodič za zdravu tehniku disanja koja vadi korene iz nauke i iz ličnih iskustava pisca Sofije Knežević i njenih studenata kako bi bolje objasnio upotrebu disanja u cilju poboljšanja glasa u svrhu pevanja ili govora.

Milioni ljudi se dnevno oslanja na svoj glas u poslu - od pevača, glumaca, profesora, advokata, političara itd.  Više od 40% profesionalaca koji koriste svoj glas u svrhu karijere razvije ozbiljne vokalne probleme koji se mogu sprečiti, a bez lečenja mogu biti ozbiljno štetni po karijeru. Saveti iz Umetnosti Disanja pomažu ne samo u rešavanju vokalnih problema, već i u poboljšanju kvaliteta zivota.

"Prof. Knežević je napisala monumentalno delo koje objašnjava umetnost pevanja. Ova knjiga jasno pokazuje kako se koristi tehnika disanja u glasovnom izvodjenju!"

- Christina Britton Conroy MA CMT LCAT

"Sa pedantnim nijasama kao zaštitnim znakom i uvidom u kvalitetno disanje Sofija pokušava da nas dovede do zdravijeg života, dok su naš glas i telo kao instrument perfektno funkcionalni i mladi koliko je to moguće u ovoj eri brzog življenja."

Dzez Pevacica izdala knjigu!


#DžezPevačica #EvolucijaGlasa #SofijaKnežević #TehnikaDisanja #UmetnostDisanja #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар