недеља, 29. децембар 2019.

Vremenska prognoza za 30. decembar

Ujutro slab, ponegde i umeren mraz, mestimično magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde u nižim predelima i po kotlinama zadržati i pre podne.






Tokom dana umereno oblačno, na severu sa sunčanim periodima, a na jugu ujutro i pre podne oblačno sa slabim snegom. Vetar slab i umeren severnih pravaca, uveče i tokom noći u skretanju na zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -6 do -2 , najviša dnevna od -1 do 2 , u Negotinskoj Krajini oko 4 stepena. Upozorenje, potencijalno oapasna pojava: U nižim predelima Tmin < -5 stepeni,  verovatnoća 95%, MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća   95%, Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

Utorak Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem i maglom mestimično, koja će se ponegde po kotlinama i duž rečnih tokova zadržati duže tokom prepodneva. U ostalim krajevima malo i umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena i malo toplije.

Vetar slab, južni i jugozapadni, na istoku umeren zapadni, krajem dana i tokom noći u skretanju na severozapadni.  Jutarnja temperatura od -9 do -2 , najviša dnevna od 2 do 8 stepeni. Upozorenje, potencijalno oapasna pojava: U nižim predelima Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 95%, MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 95%, Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/RTS

#PrognozaZaBeograd #PrognozaZaSrbiju #VremenskaPrognoza #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар