понедељак, 30. децембар 2019.

Uručivanjem donacija završena akcija "Svi smo mi Deda Mraz"

Humanitarna akcija “Svi smo mi Deda Mraz”, tokom koje je prikupljeno oko 3 tone slatkiša, slaniša i osnovnih životnih namirnica, kao i jedna tona igračaka, obuće, odeće, knjiga iškolskog pribora, završena je uručivanjem donacija u Beloj Crkvi, Kragujevcu, Kniću i Nišu.






Predstavnici Asocijacije roditelja i VOS "Kreativno pero" posetili su Dom za decu i omladinu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve. Tom prilikom uručeni su novogodišnji paketići svim štićenicima tog doma, kao i članovima Udruženja za mentalno nedovoljno razvijena lica "Pinokio" i mališanima iz socijalno ugroženih porodica tog regiona. Donacije su uručene i u Kragujevcu, Kniću i Nišu.


VOS “Kreativno pero” i PU “Akvica”, posetili su Dečije odeljenje Kliničko bolničkog centra u Kragujevcu i tom prilikom mališanima, koji će tamo provesti predstojeće praznike, kroz darivanje novogodišnjih paketića i druženje, doneli i malo novogodišnjeg duha i praznične radosti. Istog dana u saradnji sa Opštinom Knić, u Domu kulture upriličena je Novogodišnja priredba i svečana dodela novogodišnjih paketića. Mališani Predškolske ustanove “Cvetić” i đaci Muzičke škole “Miloje Milojević” iz Kragujevca, odeljenja u Kniću, izveli su, za sve prisutne, prigodan novogodišnji program. Svečanost je, divnim obraćanjem, otvorila gospođa Božica Velousis, članica Asocijacije roditelja VOS “Kreativno pero”, književnica i pesnikinja. Prisutnima su se obratili i direktorka VOS “Kreativno pero” Gordana Kedžić, direktorka Centra za socijalni rad Knić Aleksandra Spasojević, predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić, dok je paketiće i osmehe podelio Deda Mraz. Školi za osnovno i srednje obrazovanje ”Carica Jelena” iz Niša, u kojoj se obrazuju deca sa smetnjama u razvoju od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta donaciju je predala  Humanitarna organizacija "Nađi Raula".

Akciju su podržali ljudi dobrog srca iz ustanova, organizacija i kompanija: Karić fondacijaHumanitarna organizacija Nađi RaulaVila Aleksandar OrašacViz ConnectionPU AkvicaJovan MilićBrian Lack & Company InternationalRUCK SrbijaMentalna aritmetika SuanPan Beograd - SmartacusPlesni klub SpinSrbijaDanas.comHobby-ArtBK TVSo So Sweet.



#DedaMraz #HumanitarnoAkcija #Srbija #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар