недеља, 29. децембар 2019.

OK bend zapalio Beograd: VEČE ZA PAMĆENJE U KRCATOM SAVA CENTRU (FOTO)

Bend je velikim beogradskim koncertom proslavio 20 godina od izlaska prvog albuma!






Dobro poznati OK bend održao je koncert ove subote, 28. decembra, u krcatom beogradskom Sava centru, kojim su proslavili dvadeset godina od izlaska prvog albuma.

[caption id="attachment_164137" align="alignnone" width="1000"] Foto: ATA Images[/caption]

Prvi taktove pesme "Ferari" podigli su na noge dupke pun centar Sava. I tako nepuna tri sata, koliko je trajao spektakularan koncert OK benda.

Beograđani su umeli da odgovore na sjajnu svirku poznatih muzičara, pa su tako uz hitove "A u međuvremenu", "Oko mene lete svi", "Tri flaše", "Rano moja" i mnoge druge, sve vreme horski pevali. Uprkos činjenici da je u subotu pao prvi sneg u Beogradu, ni loše vreme nije omelo poklonike njihove muzike da uživaju u poznatim zvucima.

[caption id="attachment_164134" align="alignnone" width="1000"] Foto: ATA Images[/caption]

- Beograd je naš grad, mnogo sam uzbuđen i zahvalan svima koji su večeras bili sa nama i pokazali nam koliko nas vole. Hvala svima - nije krio emocije na kraju koncerta frontmen OK benda Goran Gluhaković.

[caption id="attachment_164135" align="alignnone" width="1000"] Foto: ATA Images[/caption]

Gosti na koncertu bili su grupa Zana, inače dugogodišnji Goranovi prijatelji, ali i njegova bratanica Ivana Gluhaković sa kojommomci iz benda imaju duet. Ako je suditi po posećenosti u centru Sava, Goran i momci ne bi pogrešili ni da su se odllučili za Arenu.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

#20GodinaKarijere #Koncert #OkBend #SavaCentar #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар