четвртак, 25. јул 2019.

Jovančić: Dobar rezultat pred revanš, ali to ne znači da ćemo se opustiti

Fudbaleri Zvezde pobedili su sinoć u Beogradu Helsinki sa 2:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona






Dva gola prednosti zaliha je fudbalera Crvene zvezde nakon prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili na susretu sa Helsinkijem u Beogradu.

- Imamo lepu prednost pred revanš u Helsinkiju, 2:0 je povoljan rezultat, ali to ne znači da ćemo se opustiti. Maksimalno odgovorno ćemo odigrati i u Helsinkiju, kako bismo sačuvali prednost i obezbedili prolazak u treće kolo - rekao je Jovančić i osvrnuo se na tok utakmice. - Igrali smo dobro od starta, napadali smo sve vreme, postigli smo pogodak u pravi vreme, a čini mi se da je drugi visio u vazduhu. U drugom delu igre nastupili smo malo obazrivije i strpljivije, da ne bismo iz kontre primili gol. Srećom, na kraju smo dali gol koji nam mnogo znači i donosi lepu prednost.

Više od 36.000 ljudi bodrilo je crveno-bele sa tribina.

- Bila je sjajna atmosfera, to nam uvek znači, daje vetar u leđa. Nadam se da će tako biti i u narednim utakmicama. Verujem da ćemo imati još veću poseti u narednom kolu ako prođemo - poručio je Jovančić.

Foto: Crvena Zvezda

Izvor: PRessSerbia/Sportski Žurnal

 


#CrvenaZvezda #Fudbaleri #Helsinki #Kvalifikacije #LigaŠampiona #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар