четвртак, 2. мај 2019.

Andre Rieu vas poziva na veliki koncert u Areni!

Popularni André Rieu i Johann Strauss Orchestra nastupiće 22. maja 2019. u beogradskoj Štark areni (Bul. Arsenija Čarnojevića 58).






Svetska zvezda André Rieu nesumnjivo je jedan od najpopularnijih muzičara našeg doba. Proslavljen kao moderni „kralj valcera“, od Meksika pa sve do Australije, André Rieu je klasa za sebe, sa oko 600.000 gledalaca godišnje nadmašujući čak i superzvezde. Sa svojom bombastičnom predstavom gostovaće u Beogradu u sklopu svoje svetske turneje 2019. godine.

– Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života – kaže André Rieu. – Ako neki muzički komad dodirne moje srce, dodirnuće i vaše. Ova predivna muzika omogućava mi da svetu donesem veselje i radost života. Sve je dopušteno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, ples, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha.

Ovoga puta, velika svetska zvezda snimila je video u kojem poziva ljude da dođu na koncert u Arenu, i pritom izražava veliko zadovoljstvo što će svirati u Srbiji.

Naime, na snimku Rieu najpre kaže kako je jako srećan što će svirati u Beogradu i poručuje gledaocima da će se videti ovde.

Nakon toga, Rieu sa svojim orkestrom svira jednu od najlepših srpskih pesama, "Tamo daleko".

Pogledajte kako je to izgledalo i ne propustite ovaj neverovatan spektakl!

[embed]https://youtu.be/ylTCTu5XZZU[/embed]

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

#AndreRieu #Koncert #KraljValcera #Poziv #ŠtarkArena #TamoDaleko #VelikiSpektakl #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар