уторак, 2. октобар 2018.

Potezi koji će vam pomoći da preživite i najstresnije dane, po mišljenju jedne od najuspešnijih blogerki

Kristal Bik otkrila je nešto što je neophodno svima nama - recept kako da najstresniji dan pretvorimo u običan dan i učinimo ga savršenim.






Ostati smiren i energičan do kraja dana ponekad se čini nemoguće. Uz sve obaveze i brige nije ni čudno da u nekim trenucima poželite da odustanete od svega. Ali stvarnost tako ne funkcionše.

Naime, poznata blogerka Kristal Bik za časopis Elle otkrila je kako preživeti Nedelju mode, a tokom koje joj se svakodnevica sastoji od revija, prezentacija, žurki, sastanaka s dizajnerima i mnogih drugih obaveza zbog kojih vrlo često ne uspe da uhvati više od četiri sata sna tokom noći.

[caption id="attachment_104811" align="aligncenter" width="1000"]Potezi koji će vam pomoći da preživite i najstresnije dane, po mišljenju jedne od najuspešnijih blogerki Foto: Profimedia[/caption]

 

Ovo su njena 3 ključna saveta:

1. Dopustite da vas intuicija vodi


Čak i ako ste nešto isplanirale, a osećaj u stomaku vamm govori da to ne uradite tako - poslušajte ga. Ponekad je bolje voditi se vlastitom intuicijom jer ako je ne poslušate vrlo verovatno ćete kasnije zažaliti, što će povećati količinu dnevnog stresa i bićete nezadovoljni i nervozni.

https://www.instagram.com/p/BkgnLgzhyq_/?utm_source=ig_embed

2. Spavajte što je više moguće


Iako tokom najužurbanijih dana nema vremena ni da odspavati osam sati u kontinuitetu, Kristal je istakla kako svaku moguću priliku koristi za odmor i trudi se da ima što je više moguće sati sna tokom dana kako joj imunitet ne bi oslabio te kako bi joj raspoloženje i energija ostali na pristojnom nivou.

https://www.instagram.com/p/BoZC7X8hiMi/?utm_source=ig_embed

3. Ne zaboravite da malo usporite


Šta god da vas čini toliko zauzetima, vodi vas negde. Svaki dan uzmite nekoliko minuta vremena, izađite na vazduh bez telefona i bez pratnje i duboko dišite. Razmislite o svojim ciljevima i ostvarenjima i podsetite se šta vas to motiviše da svakodnevno obarate prepreke i širite svoje mogućnosti i vidike.

https://www.instagram.com/p/Bl_gjFPBNAC/?utm_source=ig_embed

 

 

(cosmopolitan)

#Blogerka #KristalBik #SAVETI #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар