среда, 3. октобар 2018.

Ko je najlepša srpska sportistkinja?

Nina je naša Miss Sporty!






Mlada kajakašica Nina Džombeta sve češće na sebe skreće pažnju javnosti- kako zbog sve boljih sportskih rezultata, tako i zbog svog atraktivnog izgleda. Lepa Novosađanka prisutna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije zbog kojih je mnogi smatraju jednom od najlepših srpskih sportistkinja. Iako ima samo 23 godine, Nina je već ponela i titulu Miss Sporty, po istoimenoj sportskoj seriji donjeg veša Cheek by Lisca, čiji je ambasador.  Kajakašica čija je specijalnost jednosed na 200m i 500m ne krije da i tokom treninga voli da izgleda lepo i ženstveno, što je ne sprečava u tome da treninge odradi "muški".

 

Zimi se treninzi odvijaju na vodi, koliko to vreme dozvoljava, a najviše u teretani i na trenažeru, ukoliko je hladno. Naravno, svake godine imamo pripreme na mestima gde je vreme pogodno za veslanje na vodi, kaže naša reprezentativka u kajaku.


Ko je najlepša srpska sportiskinja?


Ovu sezonu je završila učešćem na Državnom prvenstvu, a već sada počinje pripreme za sledeću. Ninu od aprila ponovo očekuju brojna tajmičenja, a cilj su medalje na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Po svemu sudeći, njeno vreme tek dolazi.


Ko je najlepša srpska sportiskinja?


Inače, obnovljena sportska serija donjeg veša Cheek by Lisca Miss Sporty crnoj je dodala uzorke živih boja, koji podstiču na kretanje i podižu energiju. Zahvaljujući elastičnom materijalu kretanje je zaista lagano i neometano, a aktivan veš odvaja vlagu od kože prema spolja i osigurava osećaj ugodnosti tokom celog vežbanja. Modeli su dizajnirani tako da grudi čvrsto drže na mestu i tokom većih napora. Za dodatnu potporu prilagođene su kako naramenice tako i leđni delovi - uz to je veš dizajniran moderno, trendi i mladalački.


#Kajakašica #MissSporty #Najlepša #NinaDžombeta #Sportista #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар