Napravite belo meso sa tikvicama na nešto drugačiji način. Probajte, oduševićete se!
Sastojci:
2 tikvice,
500 g pilećeg filea,
50 g majoneza,
100 g tvrdog sira po želji,
2 paradajza,
20 g prezli,
20 g parmezana.
Priprema:
Belo meso isecite na tanje šnicle, pokrijte providnom folijom, pa ga malo izlupajte čekićem za meso.
Posolite i pobiberite, pa premažite majonezom.
Preko stavite parče sira i krišku paradajza, pa urolajte.
Tikvice isecite na tanke kriške, pa stavite dve, jednu pored druge i malo preklopite.
Preko stavite meso i urolajte.
Zatvorite čačkalicom.
Poređajte na pleh obložen pek papirom.
Pospite prezlama i parmezanom. Pecite na 180°C oko 30 minuta.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#RECEPTDANA,#RECEPTI,#Rolnice,#Tikvice #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар