недеља, 1. мај 2022.

NEVENA ŠARČEVIĆ SA STAVOM: Odbila je i holivudskog producenta samo zato što joj je rekao ovo!

Glumica Nevena Šarčević važi za jednu od naših najlepših glumica koja odiše gracioznošću i stavom.






Svoj ljubavni život kao i porodični ne iznosi u javnost, jer smatra da njeni najbliži nisu izabrali, da se pojavljuju u medijima. A nas je zanimalo ko je osvojio srce lepoj glumici!

[caption id="attachment_289966" align="alignnone" width="512"]NEVENA ŠARČEVIĆ SA STAVOM: Odbila je i holivudskog producenta samo zato što joj je rekao ovo! Foto: Privatna arhiva[/caption]

Svi znamo da je u životu Nevene Šarčević bio aktuelan holivudski producent koji je došao u Srbiju na festival italijanskog filma, ali ga je glumica te ga je ona odbila jer nije poštovao njena srpska pravila!


Nije naučio ćirilicu, ne može da ostane ovde


Poznato je da je Nevena čvrstog karaktera, kao i da gradi diplomatske odnose i da prevodi sa dva jezika.

U kuloarima se priča da je Nevena čak otkačila holivudskog producenta, jer nije naučio da piše ćirilicu! Glumica je govorila da producent ne može ostane ovde, a da ne zna da piše naše pismo! Da li je ona bila samo duhovita ili je po sredi nešto drugo, videćemo u nastavcima.


Iako je holivudski producent bio aktuelan, Nevena je sama bez njega otišla u Italiju u Rim i osvojila za njen film 'Živeli' nagradu Vertical short movie i gostovala na Rai.




[caption id="attachment_289964" align="alignnone" width="614"]NEVENA ŠARČEVIĆ SA STAVOM: Odbila je i holivudskog producenta samo zato što joj je rekao ovo! Foto: Privatna arhiva[/caption]



Oko Nevene uvek su se motali jaki, naši, a i svetski biznismeni kojima Nevena nije potklekla jer nisu ispunjavali njene standarde. A očigledno su visoki! Kažu da su muškarci u njenom prisustvu opčinjeni njenom harizmom ali da ona gleda sve.


Glumica Šarčević voli da se doteruje i neguje u svojim salonima koji je reklamiraju, a na pitanje da li je nešto radila na sebi odgovara -  samo dva i po fakukteta.


Iako nismo isčačkali ko je u pitanju sada, ili da li je i dalje aktuelna priča sa holivudskim producentom, u životu lepe glumice verovatno postoji neko drugi.


Izvor: PRessSerbia


#HolivudskiProducent,#LjubavniŽivot,#NevenaŠarčević #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар