среда, 30. децембар 2020.

ZDRAVLJE PRE SVEGA: OVO JE TRENUTNO NAJBEZBEDNIJI SRPSKI HOTEL!

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji, domaći hoteli su uveli brojne epidemiološke mere, a sve kako bi svojim gostima omogućili ugodan, pre svega bezbedan boravak. Ipak, korak ispred svih otišao je hotelski kompleks KROV SRBIJE - SP RESORT sa Stare Planine.

Tako će se od svih gostiju koji se u hotel prijave od početka januara naredne godine zahtevati negativan RT-PCR, negativan antigenski test ne stariji od 48 sati ili pozitivan serološki test na antitela.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji za zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje u udobnosti hotela i to antigenskim testovima čija cena je 1.200 dinara, a rezultat je očekivan u roku od 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID19 garanciju, svim gostima kod kojih se utvrdi prisustvo virusa COVID19, uplaćeni avans biće vraćen u celosti.



Osnovni razlog uvođenja ovakve mere je zaštita zdravlja svih gostiju. Verujemo da ćete se i vi osećati sigurnije i lagodnije tokom boravka u našim objektima. Kao društveno-odgovorna kompanija, takođe želimo da damo primer celokupnoj turističko-hotelijersko-ugostiteljskoj privrednoj grani, kako bi svi zajedno doprineli stišavanju epidemije na teritoriji republike Srbije, kažu u saopštenju menadžmenta JP Stara Planina i SP RESORT.



Stara planina doživela je procvat u pravom smislu te reči tokom poslednjih nekoliko godina, tačnije kada je na čelo menadžmenta došao Goran Karadžić, novopostavljeni diektor JP STARA PLANINA. Karadžić je ostvario preporod cele planine, pa je upravo ova planinska lepotica danas jedna od vodećih turističkih destinacija u Srbiji i regionu.

#COVID19 #GoranKaradžić #KrovSrbijeSPRESORT #StaraPlanina #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар