среда, 9. децембар 2020.

Sa ovim komedijama nećete moći, a da se ne smejete

Bez obzira na to što slobodno vreme nakon svih dnevnih obaveza treba da provedemo u kući zbog trenutne epidemiološke situacije, to ne znači nužno i da ova mera mora biti dosadna. Naprotiv, okupite ukućane, napravite kokice i uživajte u komedijama koje će vas dovesti do suza jer pravo vreme za smeh je – uvek!






Već u sredu, 9.12, na kanalu Film Box Extra, u 21h možete pogledati film „Nova uprava“. U ovoj komediji varnice i meci sevaju kad je japi s Vol strita primoran da bruklinsku mafiju uvede u okvire zakona, pre nego što ga prelepa devojka, agent FBI, optuži za organizovani kriminal. Glavne uloge tumače Keli Overton, Dilan Bejker i Kris Dijamantopulos.

Sledećeg dana, u četvrtak u 17:50h na kanalu Film Box Stars će se emitovati film „Pista“ u kojima će svoju glumu predstaviti Demijan Bičir, Keri Kondon i Džejms Kozmo. Inspiracija za film „Pista” (The Runaway) bila je istinita priča o južnoameričkom pilotu koji je 1938. godine sleteo pored gradića Mallow. Pored svih nepogodnosti, žitelji skupljaju snage i grade pistu da bi pilot mogao da se vrati kući. Istinita priča o malom dečaku Paco koji nema oca. On nagovara sugrađane da sagrade pistu da bi omogućili pilotu povratak kući.

U nedelju, 13.12. u 13:25h takođe na kanalu Film Box Stars će vam se predstaviti Lea Tompson, Džad Nelson i Dorijan Hervud preko svojih uloga u filmu „Gradonačelnica poslastičarka“. Meri je neškolovana, provincijska žena pekar, majka troje dece i odlična domaćica. Njen miran život je uzdrman u trenutku, kad njena ćerka prijavljuje nju na konkurs za gradonačelnika. Kad dosadašnji gradonačelnik nije u stanju da izvršava svoje obaveze, Meri mora da preuzme njegove obaveze. Grad ima velike dugove. Žena brzo shvata da ne postoje nemoguće stvari, kad imaš mnogo dobronamernih pomoćnika.

#FilmBox #Filmovi #Serije #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар