четвртак, 27. септембар 2018.

Savršeno jesenje trudničko izdanje: Elegantan kaput i bele patike

Rođena sestra britasnke princeze Kejt, oduševila je modne kritičare svojim smelim, trudničkim odabirom i potvrdila titulu najstilizovanije trudnice.






Kao i njena sestra, i Pipa je odana klasičnim modelima garerobe, i retko krši neka osnovna modna pravila. Bar je tako bilo dok nije ostala u drugom stanju. Onda je, kao i svaka trudnica, počela radije da nosi ono šta joj je udobno, od onog šta je samo moderno.

[caption id="attachment_104054" align="aligncenter" width="1000"]Savršeno jesenje trudničko izdanje: Elegantan kaput i bele patike Foto: Profimedia[/caption]

Međutim, dobro se snalazi. Svojim novom modnom kombinacijom oduševila je ljubitelje mode, ali je i dala inspiraciju trudnicama! Naime, ona je elegantni kaput iz kog "viri" trudnički stomak, ukombinovala sa belim patikama - i tim potezom potvrdila titulu najstilizovanije trudnice. Tašna puder boje, pokupljena kosa i "pilotske" naočare, upotpunili su njen ležerni autfit i učinili da svaka od nas poželi tako nešto za sebe.

Iako joj je termin za porođaj 12. oktobar, još uvek je veoma aktivna, a upravo ove fotografije su nastale kada je napuštala jednu londonsku teretanu.

[caption id="" align="alignnone" width="895"]Pipa Midlton u savršenom jesenjem trudničkom izdanju Foto: Profimedia[/caption]

 

 

(yamama)

#BelePatike #ElegantniKaput #NOVITREND #PipiMidlton #SvetskiDžetSet #Trudnica #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар