Od sada ćete pasulj samo ovako spremati.
Sastojci:
500 g belog pasulja,
500 g polusuvih kobasica,
3 kašike paradajz pirea,
2 glavice crnog luka,
2 čena belog luka,
prezle,
peršun,
so,
biber.
Priprema: Pasulj skuvajte, pa u njega dodajte propržen crni luk, beli luk i sitno iseckan peršunov list. Posolite i pobiberite.
Podmažite vatrostalnu činiju i stavite polovinu pasulja. Preko pasulja stavite paradajz pire, odozgo poređajte sečene kobasice, pa ostatak pasulja.
Prelite sa malo ulja, pospite po želji prezlama i pecite u rerni na 200 stepeni.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/ DIREKTNO
#ĐuvečOdPasulja #JELO #PredlogZaRučak #RECEPTDANA #RECEPTI #PRessSerbia #PRessSrbija
Нема коментара:
Постави коментар