Pileća krilca mogu se pripremiti na različite načine, a da uvek budu ukusna i sočna! Naš predlog za dana: Pileća krilca sa pomorandžom, đumbirom i medom!
Kako bi se pileća krilca sa pomorandžom, đumbirom i medom našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:
- 15 pilećih krilaca
- 4 pomorandže
- 1 kriška meda
- 1 kašičica mlevenog đumbira
- so, biber, ulje
Priprema:
U većoj posudi pmešajte ulje, sok i narendanu koricu narandže, med đumbir, limun i so.
U ovu mešavinu stavite krilca i ostavite ih nekoliko sati da upiju sastojke iz nje.
Potom krilca stavite na uljem premazan pleh i pecite u zagrenanoj rerni 35 minuta na 220 stepeni.
Krilca treba da dobiju svetlosmeđu boju i da im kožica postane hrskava.
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/Budoar
#KrilcaSaPomorandžom #Kuhinja #PilećaKrilca #RECEPTDANA #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар