петак, 5. април 2019.

RECEPT DANA: Pileća krilca sa pomorandžom, đumbirom i medom

Pileća krilca mogu se pripremiti na različite načine, a da uvek budu ukusna i sočna! Naš predlog za dana: Pileća krilca sa pomorandžom, đumbirom i medom!






Kako bi se pileća krilca sa pomorandžom, đumbirom i medom našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:

  • 15 pilećih krilaca

  • 4 pomorandže

  • 1 kriška meda

  • 1 kašičica mlevenog đumbira

  • so, biber, ulje


Priprema:

U većoj posudi pmešajte ulje, sok i narendanu koricu narandže, med đumbir, limun i so.

U ovu mešavinu stavite krilca i ostavite ih nekoliko sati da upiju sastojke iz nje.

Potom krilca stavite na uljem premazan pleh i pecite u zagrenanoj rerni 35 minuta na 220 stepeni.

Krilca treba da dobiju svetlosmeđu boju i da im kožica postane hrskava.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Budoar

 

#KrilcaSaPomorandžom #Kuhinja #PilećaKrilca #RECEPTDANA #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар