петак, 29. март 2019.

Posetite Finsku besplatno i nađite svoj mir

Već drugu godinu zaredom, Finska je proglašena za najsrećniju zemlju na svetu. Ako želite da ovladate finskom veštinom sreće, imate priliku da iz prve ruke saznate sve o njoj.






Posetite Finsku besplatno i naučite da budete srećni

 

Turistička organizacija Finske će malom broju odabranih putnika omogućiti da posete ovu zemlju, a tokom trodnevnog putovanja njihove obilaske će voditi „vodiči za sreću“ – lokalci koji su očigledno specojalizovani za ovu veštinu.

Na zvaničnom sajtu Turističke organizacije stoji da će pobednici takmičenja “Rent-a-Finn” naučiti kako da se povežu sa prirodom i kako da postanu smireni, a smirenost je prema Fincima jedan od glavnih preduslova za sreću. Finski domaćini će goste voditi na brojne aktivnosti, kao što su treking po nacionalnim parkovima, poseta finskoj sauni, joga u šumi i branje šumskih bobica.

Avionske karte i ostali troškovi su pokriveni, a učesnici će odsedati u domu svojih domaćina.

Na sajtu Turističke organizacije prikazane su i kratke biografije domaćina uz planirane aktivnosti, pa je tako lokalac Petri naveo da će vas naučiti koliko je moćno samo tumarati okolo, slušajući tišinu.

A kako možete dobiti šansu da pronađete sreću u Finskoj?

1. Potrebno je da snimite kratak video u kome objašnjavate na koji način ste povezani sa prirodom i zašto želite da posetite Finsku (možete se prijaviti zajedno sa prijateljima ili porodicom).

2.Popunite formular

Aplikaciju ćete zatim završiti online.

Prijave se primaju do 14. aprila, a pobednici će biti proglašeni i upareni sa svojim domaćinima ubrzo nakon toga.

Foto:Rentafinn

PRessSerbia

#Finska #NajsrećnijaZemlja #Rentafinn #Visitfinland #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар