недеља, 31. март 2019.

Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima

Marija Šerifović je ozbiljno shvatila svoje učešće u "Zvezdama Granda", te tako, i kada nije u stolici člana žirija, ona bodri učesnike ovog muzičkog talent šou-programa, pruža im priliku da zapevaju na nekom od njenih koncerata ili nastupa, a pojedinima je čak pomogla i oko snimanja pesama po okončanju takmičenja.






Međutim, Marija je u toku današnjeg dana otkrila šta se krije iza toga što neki od njenih favorita, koji su dospeli do finala u nekoj od prethodnih sezona, nisu napravili karijere i pored neospornog talenta.

[caption id="attachment_128668" align="aligncenter" width="847"]Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima Foto: RAS SRBIJA[/caption]

- U takmičenju pevate: (prim.aut. Aleksandra) Radović, (Jelena) Tomašević, (Marija) Šerifović, (Ivana Peters) Negativ, (Željko) Joksimović, (Saša) Kovačević, (Toni) Cetinski, (Oliver) Dragojević, (Josipa) Lisac, (Parni) Valjak, (Sergej) Ćetković, (Petar) Grašo) i tako dalje... Dođete do polufinala - finala... I onda snimate jeftine rumbe misleći da je to najbrži put - poručila je Šerifovićeva putem društvenih mreža, ističući da je osnovni problem mladih pevača na početku karijera to što se u okviru takmičenja predstavljaju vrhunskim pesmama, a potom snimaju ono što ona sama ne smatra kvalitetnim.

[caption id="attachment_128669" align="aligncenter" width="910"]Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima Foto: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA[/caption]

- Trajete kao jogurt. E, pa zato nikada niko ništa veliko napraviti neće! - obrazložila je pevačica, dodajući da ju je "uhvatio živac", te da je morala da kaže ono što misli.

- Trajete kao jogurt. E, pa zato nikada niko ništa veliko napraviti neće! - obrazložila je pevačica, dodajući da ju je "uhvatio živac", te da je morala da kaže ono što misli.

#DzetSet #MarijaSerifovic #Oplela #Pevacica #PopKultura #Rijaliti #ZvezdeGranda #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар