понедељак, 4. март 2019.

POP DŽEZ PEVAČICA MAJA MARINKOVIĆ SVOJIM ANĐEOSKIM GLASOM LAGANO OSVAJA ČITAV REGION!

Fantastičan glas






Pop pevačica, koja fantastično peva i džez muziku, i negde je po tome prepoznatljiva, sve više je traženija i aktuelnija. I ako ste mislili da narodna muzika, prelepe balade Lepe Brene, kao i drugih pevača, ne mogu da fantastično zvuče i u njenoj interpretaciji, prevarili ste, jer i to radi besprekorno. A možete sve to poslušati i na njenom fejsbuk profilu.



Trenutno nastupa, čini nam se nikad više. Iza sebe ima dve autorske pesme "Bossonoga samba" i "Sudar bez preživelih" koja prati roman Nenada Škundrića "Iza osmeha", a koji je objavljen prošlog leta i rasprodao se za samo dva dana. Inače, obe pesme potpisuje džez muzičar Anđelko Duplančić, a nije zgoreg ni pomenuti da je ovom sjajnom vokalu, kao što je Maja, mentor bila imenjakinja, Maja Odžaklievska.



Mesto njenog boravka, zajedno sa svojom porodicom je u Vrnjačkoj Banji. Tako da, ukoliko želite da čujete ovu mladu devojku kako peva bukvalno sve, dovoljno je da odete u Vrnjačku Banju i samo pitate gde peva Maja Marinković. Odgovor će apsolutno svi znati, jer ona je jedna od retkih koja je "odbacila" onu rečenicu da je najteže biti prihvaćen u svom "selu". Šta više, veoma je vole i ona je neizmerno srećna zbog toga.



U nastavku pogledajte i poslušajte art video za pesmu "Sudar bez preživelih". Autor art videa je Sanja Marinković.








#Anđeo #Džez #Glas #MajaMarinković #Pevacica #POP #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар