недеља, 3. март 2019.

Nevena Božović srpski predstavnik na „Evrosongu“

Pobednik festivala „Beovizija 2019“ i predstavnik Srbije na 64. takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, koje se sredinom maja održava u Izraelu, je Nevena Božović!




Nevena Božović srpski predstavnik na „Evrosongu“. Nakon glasanja žirija prva tri mesta zauzimaju Nevena Božović, Saška Janks i „Vonder strings“ i Ivana Vladović. Međutim, SMS glasovi mogu potpuno promeniti redosled. U revijalnom delu večeri podsećanje na nezaboravno Lane moje i Željko Joksimović koji je četiri puta išao na „Evrosong“ – dva puta kao kompozitor i izvođač, a dva puta kao autor numere. Usledilo je podsećanje na pesmu Nije ljubav stvar, koju je Joksimović 2012. izvodio na takmičenju za najbolju pesmu Evrope u Bakuu, a zatim i televizijska premijera nove Željkove pesme Možda je to ljubav i hit Ludak kao ja. 

Članovi žirija su Miroslav Miša Aleksić, muzičar, član grupe „Riblja čorba“, pevačica Bojana Stamenov koja je bila predstavnica Srbije na „Evrosongu“ 2015. godine, tekstopisac Dejan Ivanović, pop pevačica Goca Tržan. Predsednik žirija je Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent.

#Beovizija #Beovizija2019 #Eurosong #Nevena #NevenaBozovic #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар