четвртак, 24. јануар 2019.

Ova žena zna sve o njemu i Novaku uliva strah u Melburnu

Najbolji teniser sveta mislio je da samo o Francuzu Luki Puju mora da brine pred sutrašnji meč, ali ne!






Novak Đoković spreman je za pretposlednju prepreku u pohodu na sedmu titulu u Melburnu. U kladionicama je apsolutni favorit, a u očima Francuza baš i ne.

Tamošnja javnost veruje da Luka Puj, pre svega zbog strahovite servis-volej igre može da iznenadi Noleta,  ali biće da se njihov optimizam bazira na činjenici da iza ovog tenisera stoji ona - Ameli Morezmo.

[caption id="attachment_120035" align="aligncenter" width="1000"]Ova žena zna sve o njemu i Novaku uliva strah u Melburnu Foto: AP[/caption]

Dvostruka Gren slem šampionka i u isto toliko navrata vodeća teniserka sveta danas je vrlo uspešan i tražen trener.

"Oživela" je karijere Mikaela Ljodre, Marion Bartoli, Viktorije Azarenke i Endija Mareja, s kojim je krajem prošle godine okončala saradnju.

Luka Puj je bio taj koji je najbrže reagovao i privoleo Morezmo da mu se pridruži u čudesnom pohodu na finale Australijan opena.

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/1087982689536393217

Morezmo, po prirodi vrlo hladna i rezervisana osoba, nije se razmetala izjavama uoči Lukinih nastupa u Melburnu, ali je znala koliko on može.

[caption id="attachment_120036" align="aligncenter" width="1000"]Ova žena zna sve o njemu i Novaku uliva strah u Melburnu Foto: AP[/caption]

"Luka je 100 odsto spreman da dogura do kraja ako treba. Protivnike će respektovati maksimalno, ali samo od njega i naše strategije zavisi kako će igrati", rekla je Morezmo uoči početka AO.

Nema dileme da je do najsitnijih detalja Ameli prostudirala Novakovu igru i da ima recept za, ako ne pobedu, onda bar dostojan otpor Puja u polufinalu.

https://twitter.com/TennisTV/status/1071112357198196736

A ono je na programu u petak u 9.30 po ovdašnjem vremenu.

 

 

 

(Alo)

 

#LukaPuj #Melbrurn #NovakĐoković #Sport #Tenis #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар