понедељак, 28. јануар 2019.

Ljubavna idila Nikoline Kovač i Saše Kapora u najromatičnijem izdanju do sada

Njihove romatnične fotografije ovog jutra mnoge su iznenadile.






Jedno vreme bili su pod lupom javnosti zbog navodnih priča o razvodu ali je pevački par uspešno prevazišao probleme koje su imali u bračnoj zajednici.

Nikolina Kovać i Saša Kapor su jedan od najatraktivnijih parova na domaćoj estradi pa ih mnogi porede sa najvećim holivudskim zvezdama, prvenstveno zbog svog izgleda.

[caption id="attachment_120541" align="aligncenter" width="1000"]Ljubavna idila Nikoline Kovač i Saše Kapora u najromatičnijem izdanju do sada FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ[/caption]

Njihove romatnične fotografije ovog jutra mnoge su iznenadile.

Naime, par Kapor Kovač je pokazao kako uživa u ranim satima dok uživaju u jutarnjim ritualima i vremenu koje sebično čuvaju samo za sebe.

https://www.instagram.com/p/BtLDO7wAkuM/?utm_source=ig_embed

Nikolina je prosto neodoljiva u veoma provokativnoj garderobi sa kojom je zagolicala maštu mnogih, dok je Saša taj koji ima čast da bude suprug jedne od najlepših pevačica koje je domaća estrada videla.

https://www.instagram.com/p/BtImlAkgmWb/?utm_source=ig_embed

"Postoji jedno mesto pomoću kojeg dodirom možete izludeti ženu. To je njeno srce." - napisala je Nikolina ispod veoma romantične fotografije koja je prikupila veliki broj lajkova i komentara.

 

 

 

(glossy)

#DzetSet #Estrada #Idila #Ljubav #NikolinaKovač #Pevac #Romatika #SašaKapor #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар