недеља, 27. јануар 2019.

Gagi Đogani preti tužbama zbog hajke koja se vodi protiv Lune

Rešio da uzme stvar u svoje ruke.







Luna Đogani i Marko Miljković našli su se u centru pažnje nakon što su započeli vezu u rijalitiju "Zadruga2".



Mnogi su osudili ovu vezu. Broj stranica na društvenim koji je aktivno "hejtovao" ovaj odnos i Lunu generalno toliko je porastao, te je blogerkin otac Gagi Đogani rešio da se oglasio putem Instagrama. Denser je svima uputio upozorenje.




[caption id="attachment_120427" align="aligncenter" width="1000"]Gagi Đogani preti tužbama zbog hajke koja se vodi protiv Lune Foto: Ana Paunković/Alo![/caption]

"Sve velike hejterske stranice Lune Đogani će u narednih nekoliko dana biti prijavljene, nakon što saznamo identitet osoba koje su incijatori grupa i koji se bave prozivanjem porodice Đogani po svim osnovama, vređanju i narušavanju mira i dostojanstva, pozivanja na mržnju i medjski linč, napravićemo tužbe i javno otkriti identitete. Više se 'ne igramo rijalitija' i ne branimo ćutanjem. Vreme je da se neke stvari i neki ljudi postave na svoje mesto. Takođe, molim sve Lunine fanove da svoju energiju i pažnju usmere ka Luni, da budu dostojanstveni i da se ne spuštaju na nivo plaćenih botova, neka naš jezik komunikacije bude jezik ljubavi a ne mržnje. Srdačan pozdrav", poručio je Gagi na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BtJBu5fHT7u/?utm_source=ig_embed

 



#GagiĐogani #Hajka #LunaĐogani #Preti #Rijaliti #Tužbe #Zadruga2 #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар