уторак, 29. јануар 2019.

Nenad Ša i ne sluti da će ga supruga uskoro "posetiti" u "Zadruzi"

Reper Nenad Aleksić Ša podigao je ogromnu prašinu kada se u "Zadruzi" zbližio s udatom Draganom Mitar...






Uskoro će se pridružiti stanovnicima Bele kuće, na opšte iznenađenje svih, pogotovo svog supruga i Dragane Mitar, udate zadrugarke na koju je bacio oko.

Reper Nenad Aleksić Ša podigao je veliku prašinu kada se u "Zadruzi" zbližio sa udatom Draganom Mitar, koja je posle nekoliko dana njihovog druženja obelodanila da joj je krišom priznao da je zaljubljen u nju. I dok se oženjeni Ša uporno pravda da to nije istina, te da ne gaji emocije prema Dragani, većina zadrugara saglasna je u tome da je porpuno "otikinuo" kontraverznom, iniače udatom zadrugarkom.

I dok se on upravo pravda da nije zaljubljen u Draganu, i ako joj je pisao ljubavna pisma i iskazao zaljubljenost, njegova supruga Ivana Aleksić proživljavala je pakao u "posljnom svetu". - osim što je gledala svog supruga kako crveni na pomen Draganinog imena, ona se danas suočila sa neprijatnostima, kada je za sada neindetifikovan napadač pokušao da joj obije salon lepote.

Nenad Ša i ne sluti da će ga supruga uskoro "posetiti" u "Zadruzi"

Otkako je raskrinkan, Ša brine o tome šta će mu žena reći i da li je sve to što se izdešavalo izmeđju njega i Dragane uticati na njegov brak sa Ivanom, koju žarko želi da čuje, a ni ne sanja da će imati priliku da je vidi, mnogo brže nego što je očekivao!

Njegova supruga Ivana Aleksić ući će u "Zadrugu", a kako će oženjeni reper, koji je bacio oko na udatu cimerku, reagovati kada je bude video na vratima Bele kuće ostaje da vidimo na Pinku!

 

#Adruga2 #DraganaMitar #IvanaAleksić #NenadAleksićŠa #Rijaliti #Supruga #Ulazak #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар