уторак, 1. јануар 2019.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

PRessSerbia je pripremila za sve dame posebno novogodišnje iznenađenje! Intervju sa Miroslavom Žikićem,  profesionalnim fitnes modelom!






Svi koji na društvenim mrežama vide fotografije Miroslava Žikića, uglavno ostanu bez teksta i pitaju se kako da izgledam ovako? Miroslav kaže da je sve u redu, radu i disciplini. I da se ništa ne može postići preko noći. Pitali smo Miroslava kako protiče njegov dan, kako se nosi sa titulom najboljeg profesionalnog fitnes modela u Srbiji i na Balkanu, ali i kako je biti na snimanju spotova i kampanja sa veliki svetskim zvezdama.

Ukoliko želite da pođete njegovim putem, ili da jednostavno uživate u fotkama, na pravom ste mestu!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Šta te je motivisalo da se bavis fitnesom? Kako se od studenta mašinstva pređe na put fitnes modela?

-Od malih nogu sam želeo da budem lepo građen, tačnije budem kao muškarci koje možemo videti u prestižnim magazinima ili Hollywood-skim filmovima

U svet fitnesa me uveo moj mentor (trener) i prijatelj Saša Dimitrijević, kome sam se 2012. godine obratio sa željom da smršam i napravim telo i eto postigao da od običnog rekreativca postanem takmičar reprezentacije Srbije i Fitness i Fashion Model.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Znamo da je za zdrav život podjednako bitno i fizičko i psihičko zdravlje. Kako podižeš svoj moral i imaš li neke teške trenutke?

- Naravno, psiha, tačnije karakter, je jako bitan ako želimo postići neke rezultate... Samo jaki opstaju i stižu do cilja...mene i danas pitaju odakle mi tolika motivacija, a ja kažem dovoljno je da svakog jutra pogledam sebe u ogledalu i budem srećan i ponosan na sebe (zadovoljan u svojoj koži) i tako motivišem sebe da budem istrajan i disciplinovan i uvek u formi. Da li imam teške trenutke... Vidite, ako nešto radite sa voljom i ljubavlju, onda ništa nije teško, najbitnije je da čovek radi ono sto voli i pronađe sebe.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Koliko je teško biti najbolji profesionalni fitnes model u Srbiji i na Balkanu? Kako izgleda tvoj dan?

- Ako nešto volimo i to radimo od srca verujte da ništa nije teško i da je sve moguće ostvariti ako to zaista želimo... Za mene je ovo način života - životni stil (Fitness Life Style) koji zahteva rad, red i disciplinu na duge staze... Svi mi sami biramo put kako ćemo ziveti...

Ujutro ustanem, spremim obroke za celi dan shodno radu sa klijentima, isplaniram vreme svog treninga i uklapam druge aktivnosti (druženje sa prijateljima, snimanja, slikanja i slično.)

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Izmedju teretane, sređivanja, snimanja i fotkanja, ima li vremena za predah?

- Naravno, ako vreme lepo raspodelimo i uklopimo shodno svim aktivnostima imamo i vremena za odmor (predah), jer je i ono od velike važnosti... Pored ishrane i treninga jako važno je da telo ima odmor i oporavi se za nove radne aktivnosti sledećeg dana. Meni je generalno potrebno oko 8 sati sna.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Kako izgleda biti na setu sa velikim zvezdama?

- Imati tu čast raditi sa velikim zvezdama meni pričinjava veliko zadovoljstvo i mogu vam reći da su sa svima sa kojima sam sarađivao pre svega i veliki ljudi, jer samo takvi su i pravi profesionalci i prave zvezde!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Da li imaš neki savet za one koji će videti tvoju sliku i poželeti da za mesec dana izgledaju kao ti? Koliko to nije moguće?

- Savet koji bi svima preporučio jeste da se bave bilo kakvim sportom i zdravo hrane, jer na prvom mestu je zdravlje.  Ukoliko treniramo i vodimo računa o ishrani, to je automatski propraćeno lepim izgledom (lepom građom tela). Za mesec dana ne možete napraviti neku vidnu promenu, ali zato nakon 3 meseca treniranja uz adekvatnu ishranu možemo videti prve rezultate, zatim nakon 6 meseci, pa godinu dana, gde se može napraviti ogromna transformacija ukoliko smo sve vreme disciplinovani i vredno radimo na sebi... Rad, red i disciplina na duge staze - ZAGARANTOVAN USPEH!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Ako su vam se ove fotke dopale, Miroslava možete pronaći na fejsu Miroslav Žikić i Instagramu.

Nadamo se da vam se dopao naš novogodišnji poklon!

Foto: Miroslav Žikić, privatna arhiva

Izvor: PRessSerbia

#FitnesModel #Intervju #KakoSePostajeFitnesModel #MiroslavŽikić #ŽivotINavike #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар