недеља, 23. септембар 2018.

Strgnut im je jorgan u sred s*ksa. On bio na njoj, zabijen između njenih nogu

Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesti. Marš iz mog kreveta!, vikala je besna ukućanka koja ih je zatekla u svom krevetu.






Benjamin Spahović ispostavio se kao jedan od najvećih zavodnika "Parova 7". Tek što je ušao u vilu, on je prevario svoju verenicu sa Izabelom Anderson, sa kojom se i verio u vili.

pak u toj vezi nije sve išlo glatko, pa se Benjamin spetljao i sa Izabelom Aljoski.

Ali tu nije kraj! Benjamin se sinoć upustio u vrelu seks akciju sa atraktivnom Milicom Štavljanin, čemu je svedočio veliki broj ukućana.

Strgnut im je jorgan u sred sexa. On bio na njoj, zabijen između njenih nogu

Benjamin i Milica otkriveni su usred seksa, kada im je ukućanka u čijem krevetu su imali odnose strgla jorgran i ispod njega ih zatekla potpuno gole naočigled svih prisutnih.

"U mom krevetu se j*bete! Sram vas bilo! Bolesnici jedni!" - vikala je besna takmičarka.

"Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesti. Marš iz mog kreveta! Pogledaj gaće gde joj stoje. Ajde marš i jedno i drugo. Slušaj ti, kad se budem vratila neću da vas vidim ni jedno ni drugo. Sram vas bilo, u mom krevetu se je*ete" - vikala je takmičarka, a mi vam prikazujemo najvrelije kadrove sinoćne akcije:

Strgnut im je jorgan u sred sexa. On bio na njoj, zabijen između njenih nogu

Fotografije su zbog eksplicitnog sadržaja morale da budu "zamućene", ali jasno vam je u kakvoj kompromitujućoj pozi su rijaliti učesnici zatečeni.

Strgnut im je jorgan u sred sexa. On bio na njoj, zabijen između njenih nogu

Podsetimo, Milica je već ranije nagovaral Benjamina na seks, nakon što je on raskinuo sa Izabelom Anderson, a Štavljaninova sa Božidarom Milovanovićem, da bi se osvetili i opustili, ali on tada nije pristao na to.

 

 

 

#BenjaminSpahović #MilicomŠtavljanin #Parovi #Rijaliti #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар