среда, 26. септембар 2018.

LUDA NOĆ! Mirko NAPUSTIO Zadrugu, Mina izgrebala Jovicu, Luna htela da bije Miljanu!

Luda noć u rijalitiji Zadruga je iza nas, a epilog silnih svađa i fizičkih obračuna koji su se tokom noći odvijali u Šimanovcima je izlazak Mirka Gavrića.




Svađu je kao i obično započela standardno alkoholisana Miljana Kulić, koja je je iz samo njoj znanih razloga napala Mirka Gavrića uz opaske da će "njegov Sloba uskoro ući u Zadrugu".

Iako je Gavrić pokušao da se distancira, Miljana ga je pratila i napadala. U svađu se uključila i Marija Kulić koje nazivala ćerku stokom lažljivom, đubretom i idiotom. Kako je veče prolazilo, Marija je "promenila ploču", a Luna je pokušala fizički da se razračuna sa Miljanom, i to sve kako bi zaustavila njene napade na Gavrića koji već danima unazad preti izlaskom.

Na drugoj strani, dešava se duga svađa, i to između dojučerašnjih ljubavnika, Mine i Jovice. Jovica se naime, raspravljao sa sestrama bliznakinjama, a u svađu se uključila Mina.



Nakon što je pokušao da se udalji, Mina je skočila i unela mu se u lice. Došlo je do guranja, a zatim ga je "maloletnica" ogrebala po vratu. Jovica je bacio na pod, da bi ga ono ponovo uhvatila za vrat i odrala mu kožu. Usledilo je još jedno bacanje na pod, a zatim je uletelo obezbeđenje.

Nešto kasnije, pretnje Mirka Gavrića su se obistinile, i zaista je napustio Zadrugu. Napustio je Zadrugu, potpisao papire i snosiće odgovarajuće sankcije. Luna je najteže podnela Mirkov izlazak, što je pokazala urlanjem iz sveg glasa.



Zadrugu je u toku noći hteo da napusti i MC Damiro, ali je od nakane odustao.

#Ispadanje #Luna #Mina #Mirko #Svađa #TUČA #Zadruga #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар