уторак, 1. март 2022.

DNEVNI HOROSKOP: HOROSKOP ZA 2.mart 2022.

Ovo je vaš dnevni horoskop za  2. mart 2022.godine 






Dnevni horoskop

Ovan

Odlični aspekti za početak nove poslovne saradnje ili prelazak na novu, višu i odgovorniju radnu poziciju. Danas možete imati lep povod za neku proslavu sa partnerom. Očekuje vas zajednički izlazak u društvo. Izbegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

Bik

Dominantna tema ovog dana jesu finansije. Očekuje vas vanredan dobitak, a odluke koje budete doneli danas mogu se pokazati kao odlučujuće za vaš dalji napredak na poslu. Vaš odnos s partnerom se stabilizuje. Postoji mogućnost da odete zajedno na neko kraće putovanje. Dobro se osećate.

Blizanci

Vaše polje finansija je pod pozitivnim uticajima, pa vas očekuju dobici sa više strana. Danas možete dobiti neke uplate novca koje već dugo očekujete i koje kasne. Slobodne Blizance očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Pred vama je burna romansa.Počnite što pre sa rekreacijom.

Rak

Neki novi elementi poslovanja mogu se sastojati u promeni u sastavu tima zaposlenih. Najvažnije je da počnete što pre da sprovodite svoje inovativne ideje, jer će vas to izbaciti u prvi plan, daleko ispred konkurencije. Pojačana je potreba za ljubavlju i nežnošću. Sledi harmonizacija odnosa sa partnerom. Poteškoće sa disanjem.

Lav

Vaše ideje idu ispred vremena, a sada je pravi čas da ih sprovedete u delo. Očekujte velike promene u načinu poslovanja, ali i nove izvore prihoda. Tajna ljubav sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju ili preko posla. Svim Lavovima predstoji period iskušenja. Glavobolja.

Devica

Saradnja sa inostranstvom ili dugoročni planovi danas predstavljaju dominantnu temu. Ako imate neke pravne probleme, danas možete početi sa njihovim rešavanjem. Psihički ste osetljivi.

Promenljivost raspoloženja može se odraziti na atmosferu u vašem odnosu s partnerom. Danas nemojte ulaziti u rasprave. Vrtoglavica.

Vaga

Nezaposlene Vage danas mogu očekivati poziv za posao. Planete su vam naklonjene za promenu posla ili unapređenje. Pojačan lični magnetizam i brojne prilike za flert mogu obeležiti ovaj dan. Vage koje su u vezi očekuje oživljavanje starog ljubavnog plama i jedan neverovatno romantičan period. Bolovi u kolenima.

Škorpija

Škorpije očekuje reorganizacija i promene koje ona sobom donosi. Postoji mogućnost prelaska na novo i odgovornije radno mesto. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju novu osobu na nekom putovanju. Škorpije koje su u vezi takođe se mogu naći u iskušenju da uđu u paralelnu vezu.

Variranje pritiska.

Strelac

Novi elementi u radnom okruženju mogu se sastojati i u promeni sedišta firme u kojoj radite ili doslovnu promenu radnog mesta. Neizvesnost na ljubavnom planu. Partner se ponaša po sistemu vruće-hladno, a to niste spremni da tolerišete. Glavobolja.

Jarac

Akcenat je na finansijama. Danas možete da očekujete priliv novca sa više strana. Ovaj dan vam može doneti pohvale, kao i unapređenje. Isprekidan odnos sa partnerom može obeležiti ovaj period. Ukoliko ste dugo nezadovoljni vašom vezom, ovaj dan može vam doneti radikalna rešenja i odluke. Pad koncentracije.

Vodolija

Uspeh vas očekuje u okviru poslovnih pregovora. Danas je idealan dan da zatražite povišicu i porazgovarate sa nadređenima o dugoročnim planovima. Povoljni aspekti za ljubav svim Vodolijama mogu ovaj dan učiniti posebno lepim i romantičnim. Očekuje vas avantura puna strasti i uzbuđenja. Vrtoglavica.

Ribe

Ako razmišljate o karijeri u inostranstvu, nalazite se na pragu idealnog perioda da maksimalno preokrenete svoj život. Očekuje vas uspeh kroz saradnju sa inostranstvom i sprovođenje inovativnih ideja. Pojačavaju se vaši ljubavni apetiti i potrebu za razmenom nežnosti. Pred vama je lepo i romantično veče sa partnerom. Problemi sa zglobovima.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ Glossy

#DnevniHoroskop #Horoskop #HoroskopZaDanas #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар