среда, 30. март 2022.

KONSTRAKTA NA MUKAMA: Pevačicin suprug vodio bitku sa tumorom

Nekadašnja članica benda “Zemlja gruva” Ana Đurić Konstrakta (43), nastupom na „Beoviziji“ pre par nedelja izazvala je pažnju celokupne domaće javnosti i zanimljivo je da interesovanje za nju još uvek ne jenjava.




Njena autorska numera “In corpore sano”, proglašena je pobedničkom, čime je talentovana umetnica postala naša ovogodišnja predstavica na „Evroviziji“, ali i glavna tema svih gradskih kuloara, priča, naslovnica prestižnih magazina, kao i jedna od najtraženijih sagovornika TV i radio voditelja u emisijama zabavno-informativnog karaktera širom regiona.

Od momenta kada se Ana popela na pobedničko postolje, njene izjave, stare ili novije, prenose se i prepričavaju. Od stihova pesme prave se parodije, traže se motivi i pouke. Zaviruje se iz svih mogućih izvora i uglova u njen privatni život, a najviše u brak sa arhitektom, zapravo producentom Milanom Đurićem. Broje se godine koje je s njim pod istim krovom do sada provela, koliko je dece rodila.

I tako se već nedeljama nižu pitanja i potpitanja kako bi se što više toga saznalo o vlasnici spektakularnih stihova, koja je probudila i, u neku ruku, osvestila javnost. Uprkos pokušaju da zavire u baš svaki kutak Konstraktinog umetničkog, poslovnog i privatnog sveta, ona je ipak uspela da u velikoj meri sakrije svoju intimu i porodici obezbedi mir. Upravo zbog toga sve donedavno nije se doznalo da je Đurićeva početkom godine, tačnije u januaru, htela da odustane od „Beovizije“, sve zbog narušenog suprugovog zdravlja.

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, što je Ani istrglo tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastresena i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se uporedo njen izabranik brine za svoj život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, zajedno su tamo otputovali, da bi lekari znali s kojim oblikom bolesti imaju posla.

Ostatak teksta u aktuelnom broju magazina Story

 

#AnaĐurićKonstrakta #Konstrakta #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар