четвртак, 31. март 2022.

ZASPIŠ U UDŽERICI, PROBUDIŠ SE NA MENHETNU, ETO ZAŠTO VUČIĆ!

Izborna kampanja ušla je foto-finiš, a mnogi od nas još uvek razmišljaju za koga da glasaju u nedelju 3. aprila. Ukoliko glasate za dela, izbor je jasan - Aleksandar Vučić.




Nikada se u Srbiji nije toliko radilo i gradilo kao što je to danas slučaj. Samo u Beogradu trenutno se nalazi više od dve hiljade kranova, a u Srbiji je otvoreno više desetina hiljada gradilišta. Srbija se tokom poslednjih deset godina digla iz pepela, krenuli su brzi vozovi, nikli novi mostovi, celi gradovi. Ostvaren je višedecenijski san ljudi da brzim vozom putuju po Srbiji i dalje po Evropi i svetu, a stotine kilometara autoputeva ukršta se po celoj zemlji.



Izgrađene su bolnice, fabrike, celi gradovi. Utonuli smo u san u trošnoj udžerici obrasloj šibljem i đubretom, probudili smo se na srpskom Menhtenu, u Beogradu na vodi.

Eto, sada imate više nego sjajne razloge da u nedelju sa porodicom i prijateljima izađete na izbore i glasate za ljude čija dela govore više od njih samih. Eto zašto Aleksandar Vučić treba da bude predsednik i narednih pet godina.

PRessSerbia

Foto: AtaImages

#AleksandarVucic #BeogradNaVodi #IZBORI2022 #Predsednik #Sns #Srbija #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар