среда, 2. март 2022.

BOMBASTIČNA ROĐENDANSKA TV PREMIJERA: FANOVI ODUŠEVLJENI NOVIM SPOTOM MARTINE VRBOS

Uz televizijsku premijeru spota Martine Vrbos za pesmu "Nestajem" uživali su milioni gledalaca u Srbiji i regionu, a pevačica je hitičnom numerom i bombastičnim izgledom osvojila sve one koji su bili uz tv ekrane.




Pesma "Nestajem" autorsko je delo popularne Riječanke čiji sejksepil u novom spotu dolazi do izražaja više nego ikada. Spot je na muzičkim platformama i Youtube kanalu objavljen dan uoči Martininog rođendana, ali kako je rođena 29. februara, a ova godina nije prestupna, pevačica je bila ta koja je, umesto da prima poklone, darovala savršenu pesmu svima koji vole njenu muziku.

-Retke su osobe koje su rođene na isti dan kada i ja, neko kaže da je to sreća, ali ne vidim nikakvu naročitu radost u tome da umesto svake godine, rođendam slavim svake prestupne, kaže kroz smeh Martina.

Za svega nekoliko sati spot je pregledalo više desetina hiljada ljudi, a pesma "preti" da postane i veliki tiktokerski hit.

Martina potpisuje pesmu kao autor muzike i teksta, dok je za aranžman bila zadužena produkcija Matroda music. Pesmu “Nestajem” ekranizovao je Branislav Pecaranin, a pored odlične pesme, pažnju gledalaca privukao je i Martinin bombastični izgled. Za režiju novog Martininog spota zadužena je bila dobra prijateljica pevačice, poznata koreografkinja Mirela Škiljo.

Pevačica je nedavno objavila i  spot za pesmu pod nazivom “S tobom je sve”, a igrom slučaja skoro identičan video za novi singl objavila je i britanska muzička zvezda Adel.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DSylif27kDM[/embed]

 

#MartinaVrbos #Nestajem #Premijera #Spot #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар