недеља, 20. фебруар 2022.

Grčka sada ima novu ponudu za turiste!

Gradeći međunarodnu reputaciju kao destinacija za ronjenje, grupa ostrva Sporadi sada nudi i neobične ceremonije venčanja.






U želji da ojača svoju međunarodnu reputaciju ronilačke destinacije, Alonizos je pokrenuo jedinstvenu i ambicioznu kampanju pod nazivom "Volim te duboko" ("I Love You Deeply"), nudeći posetiocima priliku da se venčaju ne samo na ostrvu, već i pod njegovim vodama.

Alonizos, grupa ostrva Sporadi severoistočno od ostrva Eubeja, dugo je bila atrakcija za posetioce koji su upoznati sa lepotom koju nudi severni region Egejskog mora.

Ova druga inicijativa je na kraju izazvala interesovanje za svadbene ceremonije na ostrvskim plažama, kao i na jahtama, dok su opštinske vlasti Alonisosa, u nastojanju da podstaknu ronilački turizam na ostrvu, pokazale još veći napor pokretanjem kampanje pod nazivom "Volim te duboko", sa ciljem da promoviše ideju podvodnih ceremonija građanskog venčanja, dubine osam metara.

Pored prikladne igre reči, naslov kampanje na engleskom jeziku takođe izjavljuje nameru za otvorenost, ciljajući parove iz celog sveta, bez obzira na veroispovest.

Naravno, parovi bez iskustva u ronjenju moraće da pohađaju časove ronjenja kako bi nastavili sa svojim podvodnim venčanjima, dodajući troškove venčanja. Međutim, kao deo lansiranja, parovima će biti ponuđeni besplatni časovi ronjenja u najmanju ruku 2022. uz podršku ostrvskih ronilačkih centara.

"Sva organizaciona pitanja i infrastruktura potrebna za organizovanje podvodnih ceremonija venčanja su spremna", obavestio je gradonačelnik ostrva Petros Vafinis i dodao da zainteresovani već sada mogu da podnesu prijave.

Procedura je jednostavna, sve dok se pribave potrebne dozvole.

Određeni broj zvanica moći će da prisustvuje ovim ceremonijama podvodnog građanskog venčanja, ali još uvek treba precizirati i postaviti precizan limit.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ www.travel.gr

#Grcka #Novine #Putovanja #Zanimljivosti #PRessSerbia #PRessSrbija

Нема коментара:

Постави коментар