Dodatke za picu možete da birate po svojoj želji, šta volite to stavite na picu
Sastojci za testo:
1/2 šolje mleka
kvasac
so
šećer
šolja tople vode
brašno po potrebi
Ostali sastojci:
pelat
šunka
kačkavalj
pečurke
jaje
Priprema:
Rastopite kvasac sa malo soli i šećerom u toplom mleku. Zamesite žitko testo sa ovim mlekom, šoljom tople vode i brašnom po potrebi. Kada naraste, doda se brašna toliko da se testo ne lepi za ruke. Kada napravite testo preko njega sipajte dosta pelata, zatim šunku, kačkavalj i pečurke. Stavite da se peče na 180°C nekih pola sata, a 10 minuta pred kraj stavite jaje.
Uživajte!
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/Informer
#DOMAĆAPICA #PredlogZaRučak #RECEPTDANA #ReceptZaDomaćuPicu #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар