уторак, 18. фебруар 2020.

Nikola Jokić POSLAO PORUKU novom selektoru "orlova"!

Retku priliku da daje intervjue na maternjem jeziku kada nosi opremu Nagetsa, Nikola Jokić iskoristio je da se obrati reprezentativcima i novom selektoru na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.






Nikola Jokić bio je na terenu “Junajted centra” u Čikagu dok se grupa igrača pristigla u Beograd u nedelju, taman pred početak finala Kupa u “Čairu”, spremala za počinak pred današnju prvu prozivku selektora Igora Kokoškova.

U ponedeljak u jutarnjim satima, u prestonicu je doputovao i ostatak tima koji će već u četvrtak u Finskoj igrati prvu zvaničnu utakmicu “orlova” od pada na peto mesto na svetu prošlog septembra u Kini.

Kao i kod Aleksandra Đorđevića u kvalifikacijama za Mundobasket 2019, Jokić nije u prilici da se odazove eventualnom pozivu za kvalifikacije za Eurobasket 2021, ali je naš centar iskoristio priliku da pošalje poruku novom selektoru i novim-starim saigračima.

Tu se negde, kako prenosi Mondo, as Denver Nagetsa i zaustavio pred kamerom Televizije Avala-Čikago, svestan da posle Finske i Gruzije slede drugačije kvalifikacije i da, u ovom trenutku, nema odgovor na pitanje koje jednako zanima naše ljude u Čikagu, Beogradu ili Tokiju.

Foto: Tanjug AP

Izvor: PRessSerbia/Blic

#IgorKokoškov #NikolaJokic #Orlovi #PORUKA #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар