понедељак, 17. фебруар 2020.

Farmerice visokog struka ponovo u MODI

Ključ je u detaljima.






Pre samo  četiri godine muškarci su bili spremni da "postavljaju barikade" kako bi im zabranili farmerke sa visokim strukom, ali danas nijedna trendseterka ne može bez njih. Međutim, takav model morate znati da iznesete na pravi način, a mi vam donosimo nekoliko trikova koji su od izuzetne važnosti za njihov savršen izgled.

Pogrešna veličina struka


Mi, žene, retko ćemo biti krive za prekomerno samopoštovanje. Čak i kada odaberemo farmerke, ponekad kupujemo i par sa manjom veličinom od one koju nosimo. Kao rezultat toga, imamo neuredan izgled i potrebu da operemo farmerice odmah nakon jednog nošenja. Pre kupovine obavezno izmerite struk i prebacite se na američku veličinu (pošto je u većini slučajeva označena na farmerkama).

Kupujete muške farmerice


Čak i ako navučete kaiš, muške farmerice vam neće postati trendi farmerice visokog struka. Pod pritiskom kaiševa, stvara se neprijatan efekat u predelu prepona, što nimalo ne izgleda lepo.

Vodite se svojom figurom


"Peščani sat" i "kruška" nisu vrste figura koje bi trebalo da iznesu farmerice visokog struka. Dodaće višak kilograma i naglasiće ono što ne treba da se naglasi. Takvim devojkama je najbolji izbor uskih farmerica, kao što to nosi Kim Kardašijan.

Dužina je najvažniji element


Prekratka dužina - opasnost broj jedan. Bokovi će postati širi, a noge kraće.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/ COSMOPOLITAN

#Farmerice #Moda #SAVETI #VisokiStruk #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар