Naš predlog za danas: Pečena rebarca u aromatičnom sosu!
Kako bi se pečena rebarca našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:
500 g svinjskih rebaraca
1 kašika mešavine suvih začina
1 kašičica bibera
1/2 kašičice belog luka u prahu
1/3 kašičice crvene paprike
so, biber
2 kašike senfa
1 kašičica vorčester sosa
Za sos:
3 kašičice kečapa
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica origana
Priprema:
Suve začine pomešajte i premažite rebarca. Izmešajte vorčester sos i senf pa premažite meso. Umotajte sve u alu-foliju i pecite na 120 stepeni oko dva sata.
Zatim otvorite foliju i premažite meso kečapom, uljem i origanom. Pecite još desetak minuta.
Možete poslužiti sa pečenim krompirom.
Prijatno!
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/Budoar
#Kuhinja #PečenaRebarcaUAromatičnomSosu #RECEPTDANA #RECEPTI #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар