Idealna za večeru! Naš predlog za danas: Juneća čorbica sa cveklom i kupusom.
Kako bi se juneća čorbica našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:
- 1/2 kg junetine
- 700 g kupusa
- 200 g šargarepe
- kocka za supu
- 1 cvekla
- 2 lista lovora
- nekoliko zrna biber
- so
- sirće
- kašika šećera
Priprema:
Juneće meso skuvajte sa kockom za supu i biberom, pa kad je malo omekšalo, dodajte još vode i naseckanu šargarepu i kupus.
Kuvajte dok se svi sastojci ne skuvaju sasvim.
Dodajte so, šećer, biber i sirće.
Na krupno izrendajte cveklu i dodajte u čorbu.
Prijatno!
Foto: Pixabay
Izvor: PRessSerbia/Budoar
#JunećaČorbica #Kuhinja #RECEPTDANA #RECEPTI #PRessSerbia
Нема коментара:
Постави коментар