понедељак, 1. април 2019.

Recept dana: Juneća čorbica sa cveklom i kupusom

Idealna za večeru! Naš predlog za danas: Juneća čorbica sa cveklom i kupusom.






Kako bi se juneća čorbica našla na vašem stolu, potrebni su vam sledeći sastojci:

  • 1/2 kg junetine

  • 700 g kupusa

  • 200 g šargarepe

  • kocka za supu

  • 1 cvekla

  • 2 lista lovora

  • nekoliko zrna biber

  • so

  • sirće

  • kašika šećera


Priprema:

Juneće meso skuvajte sa kockom za supu i biberom, pa kad je malo omekšalo,  dodajte još vode i naseckanu šargarepu i kupus.

Kuvajte dok se svi sastojci ne skuvaju sasvim.

Dodajte so, šećer, biber i sirće.

Na krupno izrendajte cveklu i dodajte u čorbu.

Prijatno!

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Budoar

 

#JunećaČorbica #Kuhinja #RECEPTDANA #RECEPTI #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар