петак, 26. април 2019.

Jelena i Duško se ponovo ZAPRATILI!

Pevačica i fudbaler se ponovo zapratili na Instagramu nakon navoda da se razvode i da zbog toga nisu više "prijatelji" na ovoj društvenoj mreži.







Nakon vikenda u kojem su se supružnici Duško Tošić i Jelena Karleuša otpratili na Instagramu, sačekale su nas vesti da se fudbaler i pevačica razvode, čak i tekstovi o tome kako će podeliti imovinu, odnosno šta će kome pripasti nakon razvoda.

Bračni par se sada ponovo zapratio na Instagramu, što su njihovi pratioci odmah primetili, a domaći mediji preneli da je došlo do promene u njihovim aktivnostima na društvenim mrežama.

Kada je u januaru ove godine počeo skandal u vezi sa navodnom Jeleninom aferom sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, počela su da kruže šuškanja da je Tošić podneo papire za razvod braka, a pevačica je ove navode demantovala. Tada je i poslednji put Duško objavio sliku sa suprugom.

Duško je bio podrška Jeleni tokom sahrane njene majke Divne Karleuše, 6. marta ove godine, a sledeći i jedini put kada su se pojavili zajedno bilo je aprila na Dedinju, gde je planirano da se par preseli.


Izvor: Mondo.rs



#DuskoTosic #Instagram #JelenaKarleusa #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар