понедељак, 1. април 2019.

Doneo odluku da odustaje od takmičenja u Zvezdama Granda, a iza sebe ima tešku životnu priču

Milan Bukilić je poznat vernim pratiocima domaćih talent šou-programa, budući da se takmičio u nekoliko njih, počevši od "Iks Faktora" 2015. godine, pa sve do prošlogodišnjeg učešća u "Zvezdama Granda" kada je izbio nezapamćeni sukob sa Acom Lukasom.






Podsetimo, Milan je tada pošto-poto želeo da "istera svoje", te je uporno tvrdio suprotno od onoga što mu je sugerisao Lukas, da bi mu naposletku folker poručio da je dosadan.

Između ostalog, ostaće upamćen i momenat u kom ga Aca pita da nabroji pet pevama Stivija Vondera, kog je Bukilić naveo kao jednog od svojih muzičkih uzora, ali mladi pevač naposletku nije mogao da nabroji pet numera.

[caption id="attachment_128738" align="aligncenter" width="682"]Doneo odluku da odustaje od takmičenja u Zvezdama Granda, a iza sebe ima tešku životnu priču Foto: RAS SRBIJA[/caption]

- Stao mi je mozak - pravdao se tada Milan, na šta ga je dočekala Lukasova opaska:

- Stao je tebi mozak odavno!

Bukilić nije prošao slavno ni u trenutno aktuelnoj sezoni jer se sukobio sa članovima žirija u prvoj sezoni, a njihove kritike nije primio ništa bolje ni u drugom krugu.

Doneo odluku da odustaje od takmičenja u Zvezdama Granda, a iza sebe ima tešku životnu priču

Naime, oni su mu objasnili da je njegov talenat neosporan, ali da je "manirski loš", te da na ispravljanju toga ne radi već godinama.

- Ja neću da se dokazujem tuđim pesmama. Ja hoću da dobijem svoj kredibilitet i da se predstavljam svojim pesmama. Ja sviram pet instrumenata i studiram za miks i mastering produkciju. Ovde sam da dobijem publiku - istakao je on, dodajući da ne želi da ispravi ono što oni smatraju greškama jer je "to on".

- Neću se ja takmičiti više - zaključio je Bukilić.

Doneo odluku da odustaje od takmičenja u Zvezdama Granda, a iza sebe ima tešku životnu priču

Podsetimo, Milan je u ranijim intervjuima istakao kako ga život nije mazio, te je veoma rano ostao bez dede i sestre, a da je otac izvršio samoubistvo kada je imao 11 godina.

 

 

(puls online)

 

#AcaLukas #DzetSet #Estrada #MilanBukilić #Odusajanje #Pevac #Rijaliti #Svađa #Takmicenje #Vip #ZvezdeGranda #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар