понедељак, 22. април 2019.

DA LI ĆE PROMENITI PROFESIJU: Bojan Marović kupio rudnik! (FOTO)

Bojan Marović retko priča o svom privatnom životu, a kako izgleda i o poslovnim planovima.




DA LI ĆE PROMENITI PROFESIJU: Bojan Marović kupio rudnik! (FOTO)

Poznato je da je diplomirani čelista I da se bavi profesionalno muzikom, ali ono što je nepoznato, kada je ovaj pop muzičar u pitanju je da je on partner u velikoj firmi “Balkan Stone Partner”,  koja se bavi uvozom mermera i granite. Pored partnera Igora Đajica i Peđe Lečića, Bojan se oseća kao u porodičnoj firmi.


Zanimljivo je da su za saradnju sa “BSP” grupom zanteresovane dve velike kompanije. Jedna dolazi iz Rusije, a druga iz Kine, a o poslovnim planovima nam je pričao upravo Bojan, koji je bio iznenađen kako smo saznali ovu informaciju.




Nije mi bila namera da bilo šta krijem, pogotovo kada se radi o ovm poslu u kom firma vrlo brzo napreduje I mogu samo da se pohvalim sa tim. Filozofija “BSP” grupacije je da domaći kamen, domaći rudnici budu u punom pogonu, da koristimo svoju snagu, zato smo i prezentovali “Crni Gabro” iz našeg rudnika , iz Crne Reke iz Zagubice i donirali nekoliko blokova da bi se napravili skulpture značajnim ljudima u kulturi i društvu. Moj stav je da je uvek bitno da sačuvamo sebe i ljude oko sebe , samo tako ćemo da budemo ispred svih, jer imamo mnogo toga da ponudimo – rekao nam je popularni pevač.



Takodje Bojan je naglasio i da pokreće mnogo toga uz grupaciju.




 -Da istina je , pokrećemo još dosta stvari ali otom potom i ova ideja je trebala da  sačeka da bi se ostvarila, ono što je bitno da se naglasi da smo zastupnici rudnika , ne idemo putem trgovačkim kojim se išlo do sada i zato smo konkurentniji. Sarađujemo sa celim svetom, sa velikim i konkurentnim svetskim rudnicima, kao što ste videli na sajmu I mogu reći da veoma imamo razlog što smo tu gde jesmo.



 Na pitanje zašto uvek govori u množini, kratko je odgovorio.




- “BSP” je Balkan porodica.



Ono što nismo mogli da propustimo da ga pitamo je, da li će zbog ovog posla trpeti muzika, na šta nam je Bojan otvoreno rekao:



- -Ne. Muzika je moja najveća ljubav. Stižem da sviram svuda po regionu, da snimam i da pišem. Pesma “Još si samo moja” je nastavak pesme “Kao da si tu”, koja je doživela lep i veliki uspeh. Moj život je muzika i sve što jesam, jeste muzika i umetnost. Ljubav je to od malena i uskoro ću objaviti novu pesmu i spot – priznao nam je Marović.




Zanimljivo je da je u ovom poslu Bojanu podrška i njegov rođeni brat, inače proslavljeni fudbaler Boris Marović, koji mu je pravio društvo na beogradskom sajmu, na kom su predstavili firmu i na kom je Bojan održao nastup.


#BojanMarović #Rudnik #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар