субота, 23. фебруар 2019.

Oslo - najzeleniji grad sveta!

Za čitav svet, Norveška je mesto, koje je priroda kreirala kao svoje najfinije remek-delo umetnosti. A Oslo se smatra najzelenijim gradom sveta.






 

Kao predivno ulje na platnu, Norveška je destinacija puna predivnih kontrasta, magične prirode i legendi o neustrašivim Vikinzima. Među brojnim mestima u toj zemlji, poput fjordova i prirodnih lepota, izdvaja se grad Oslo, koji je ispunjen muzejima i galerijama, predivnim kafeima i restoranima, kao i brojnim drugim znamenitostima. Oslo je grad pun šuma, jezera, staza za pešačenje, vožnju bicikla, skijanje i drugo.

U njemu je evidentan kontrast koji nastaje među stvarima koje je stvorila priroda i onih koje je stvorio čovek – nepregledne i guste šume, savršen su kontrast simpatičnim kafeima, vrhunskim restoranima, noćnim klubovima i drugo.

U Oslu ćete možda zaboraviti i na čuvene fjordove, koji su moćni prikaz onoga šta priroda može da učini, ako joj tako bude po volji. Treba napomenuti da je Oslo glavni i najveći grad Kraljevine Norveške, smešten u njenom jugoistočnom delu, kao i to da je jedna od najpopularnijih destinacija na njenoj turističkoj mapi.

(kafenisanje.rs/onairstory)

#Norveška #Oslo #PressSerbia #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар