среда, 27. фебруар 2019.

PRETUKLA SEKU !!! Poznata pevačica je odvukla u ćošak...očevici kažu da je prizor bio jeziv

"Naj*bala si!"






Kako piše Informer, navodno je došlo do još jednog fizičkog obračuna na estradi. Naime ovoga puta reč je o sukobu izmeđe Seke Aleksić i Stoje.

[caption id="attachment_123930" align="aligncenter" width="1000"]PRETUKLA SEKU !!! Poznata pevačica je odvukla u ćošak...očvevici kažu da je prizor bio jeziv Foto: Srbija Danas[/caption]

Ovo je došlo i do Stoje koja u početku nije marila za to, ali kada je čula da je Seka za nju navodno rekla da je "retardirana" i da je išla u specijalnu školu, razbesnela se.

- Seka je došla u salon i rekla "ili ona ili ja". Međutim, dečko koji tu radi joj je rekao da to ne dolazi u obzir i da neće da se meša u njihov odnos. Kada je Stoja  saznala da Seka pokušaa da joj zatvori vrata gde god može, pala joj je klapna. Kako je rekla, to ludilo mora da se završi - rekao je izvor za Informer.


[caption id="attachment_123931" align="aligncenter" width="1000"]PRETUKLA SEKU !!! Poznata pevačica je odvukla u ćošak...očvevici kažu da je prizor bio jeziv Foto: Srbija Danas[/caption]

Nekoliko dana kasnije njih dve su se navodno srele u istom salonu i tada je došlo do okršaja. Stoja se tom prilikom obratila Seki.

- E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naj*bala si. Odvukla je Aleskićevu u ćošak i izudarala je pesnicama u glavu i počupala je za kosu. Bilo je jezivo - ispričao je izvor.

Naime, sve je počelo kada je Stoja ispričala kako je Seka oralno zadovoljila vlasnika kluba u kojem je nastupala i to pred gostima. Aleksićeva je tada tužila Stoju. Kada se postupak završio Stoja je morala Seki da plati odštetu od 100.000 dinara.

 



#Ćošak #DzetSet #Estrada #Jeziv #Odvukla #Pevačice #Pretučena #Prizor #SekaAleksic #Stoja #Vip #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар