четвртак, 28. фебруар 2019.

Alfa Romeo predstavio novo ruho za "đulijetu"

Automobil je lak i efikasan, što je rezultat izbora materijala i njegove specifične snage koja pokazuje da je vođena briga o detaljima koji su tipični za najbolji italijanski dizajn






Još lepša, savremenija, atraktivnija! "Alfa Romeo" je predstavio svoju lepoticu "đulijetu", adut u kompakt klasi sa naglašenim, kako se od Alfe i očekuje sportskim karakteristikama. Italijanski stil i tehnička izvrsnost, legendarno zadovoljstvo u vožnji uz visok nivo bezbednosti.

Automobil je lak i efikasan, što je rezultat izbora materijala i njegove specifične snage koja pokazuje da je vođena briga o detaljima koji su tipični za najbolji italijanski dizajn. Nova "Đulijeta" ostaje verna agilnosti, sistemu upravljanja koji odmah reaguje na komandu, razvijenijem vešanju i uravnoteženoj raspodeli težine, odlikama koje su je učinile uspešnom. Model takođe donosi važne novine.

Svi motori usklađeni su sa standardom Euro 6 D. "Visconti" zelena boja , neponovljive alu-felne i posebna presvlaka premijeno na ovom modelu. Optimalnu ponudu čini šest prigodnih i prepoznatljivih paketa opreme i dodataka.

Alfa Romeo predstavio novo ruho za "đulijetu"

Nova gama dolazi u pet verzija opreme - "Giulietta"," Giulietta Super"," Giulietta Sport", "Giulietta Executive" i "Giulietta Veloce" - a svaka od njih odgovara posebnim zahtevima klijenata. Već i sama standardna verzija predstavlja sve izvrsne odlike brenda "Alfa Romeo", mladim i dinamičnim klijentima nudi mnogo odličnih opcija za prilagođavanje njihovim potrebamama uz prigodne pakete "Convenience","Business" i "Tech".

U svim svojim izdanjima, "đulijeta" ima "porodične crte" koje deli sa sa modelima "đulija" i "stelvio". Novi principi game promovišu mogućnost prilagođavanja modela "đulijeta" potrebama klijenata uz prigodne pakete dodataka. Tako se dobija model u kojem se konkurentna cena spaja sa prilikom da se automobil prilagodi stvarnim potrebama.

Na primer, paket Business donosi DAB radio uređaj sa navigacijom i ekranom od 6,5 inča, zadnje senzore za parkiranje i sedišta za putnike koja se mogu podešavati po visini.

Alfa Romeo predstavio novo ruho za "đulijetu"

Paket Convinience uključuje senzor za kišu i sumrak, elektrohromatski unutrašnji retrovizor, prednje i zadnje senzore za parkiranje, centralni naslon za ruke i retrovizore na vratima kojima se upravlja elektronski.

Paket Carbon Look naglašava dinamičnost automobila kroz posebne detalje na bočnim usisnicima, rešetki i kućištima retrovizora.

Tu su i paketi Red Racing i Yellow Racing sa crvenim ili žutim detaljima radi naglašavanja sporstkog stila sa šarmantnim šavovima na volanu, ručici menjača i ručnoj kočnici, kao i sa raznobojnim dodacima na branicima i kočionim kleštima.

Svi motori novog modela usklađeni su sa standardom Euro 6 D. Linija pogonskih jedinica donosi 1,4-litarski turbo benzinac sa 120 KS, 1,6-litarski Multijet sa 120 KS i ručnim ili automatskim menjačem Alfa TCT sa duplim kvačilom, kao 2,0-litarski Multijet sa 170 KS i menjačem Alfa TCT sa duplim kvačilom.

Alfa Romeo predstavio novo ruho za "đulijetu"

Menjač Alfa sa duplim kvačilom može da radi u potpuno automatskom ili sekvencijalnom režimu. Gornji i donji položaj precizne i ergonomski napravljene ručice menjača određuje vozač ručno. Ručice za menjanje brzine na volanu mogu da se koriste kao alternativa. Zahvaljujući sistemu za izbor režima vožnje Alfa DNA, vozač jednostavno može da podesi dinamično upravljanje automobila tako što će prilagoditi obrtni momenat motora, kočnice (putem uređaja za pred-punjenje kočnica), menjač sa duplim kvačilom, odgovor sistema za ubrzanje, elektronski sistem za upravljanje stabilnošću vozila, elektronski Alfa samoblokirajući diferencijal i ASR sistem za prijanjanje. Vozač može da aktivira tri režima vožnje prema uslovima na putu i prema sopstvenom stilu vožnje.

 

#AlfaRomeo #Auto #BIZNIS #Đulijeta #Kompanije #NovoRuho #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар