среда, 27. фебруар 2019.

Glumca Bogdana Diklića pridržavali da ne padne. Jedva stoji na nogama

Svakim danom se sve teže kreće...






Glumac Bogdan Diklić (66) nabacio je kilograme, pa mu sve teže polazi za rukom da se penje uz stepenice i silazi niz njih. Paparaco magazina VIP uslikao je jednu takvu situaciju na Novom groblju u Beogradu, gde je Diklić snimao scenu serije „Senke nad Balkanom“ koja će se emitovati u drugoj sezoni.

Diklić se, nakon što je stigao na set, uputio u kamion koji je služio kao garderober i šminkernica, kako bi ga sredili za scenu sahrane kojoj je prisustvovao. Međutim, kako je morao da se popne uz stepenice, mlađe kolege su pripomogle doajenu srpskog glumišta da uđe, a kasnije i izađe iz kamiona.

[caption id="attachment_124011" align="aligncenter" width="1000"]Glumca Bogdana Diklića pridržavali da ne padne. Jedva stoji na nogama Foto: V.Đorđević/Alo![/caption]

Za jednu ruku ga je pridržavao jedan, za drugu drugi, a Bogdan je u jednom trenutku umalo pao jer je izgubio balans. Sve se dobro završilo, jer još postoje osobe voljne da pomognu starijima i slabijima od sebe.

[caption id="attachment_124012" align="aligncenter" width="1000"]Glumca Bogdana Diklića pridržavali da ne padne. Jedva stoji na nogama Foto: V.Đorđević/Alo![/caption]

 

 

 

 

(Alo)

#BogdanDiklic #Glumac #JedvaStoji #VipDžetSet #PRessSerbia

Нема коментара:

Постави коментар